Betina Søbirk Svane

Betina Søbirk Svane

Cand.mag. i psykologi og certificeret psykoterapeut samt ISTDP psykoterapeut MPF

Få hjælp nu af en professionel psykoterapeut i Åbyhøj og Århus midtby

• individuel samtaleterapi (unge og voksne)

• parterapi (unge og voksne)

• gruppeterapi (unge og voksne)

• supervision (individuel og gruppe)

Anna Mortensen 28 år

Jeg er, i mit forløb hos Betina, blevet meget klogere på mig selv, mine relationer, mine længsler og drømme. Jeg har nydt godt af hendes seriøsitet og vedholdenhed, som har hjulpet mig til at holde fokus og blive ved, når det var hårdt og svært, samt af hendes kærlige kontaktfuldhed, som gjorde mig tryg og tillidsfuld nok til at turde være sårbar og ærlig sammen med hende. Jeg føler mig mere levende og modig end nogensinde, og jeg er dybt taknemmelig for min tid som klient ved Betina.

Mandlig klient først i 50’erne

Jeg har været utroligt glad for at gå hos Betina. Betina er kompetent, omsorgsfuld og skarp på, hvad der er godt for mig. Hun er dygtig til at holde fast i det der er vigtigt at tale om, og holde fast når jeg gerne vil smutte væk. Jeg kan varmt anbefale Betina.

Kvindelig klient midt i 30’erne

Da jeg startede hos Betina, vidste jeg ikke hvad det var der var begyndt at påvirke mig – og til at starte med føltes det lidt grænseoverskridende, men Betina får hurtigt en til at føle sig tilpas. Med Betinas hjælp, har jeg fundet frem til og bearbejdet gamle og nyere traumer og minder, som jeg havde fortrængt, men som ubevidst har påvirket mit liv og velbefindende. Efter at have gået hos Betina føler jeg mig lettere og at nogle store sten er blevet fjernet fra min underbevidsthed. Udover dette har Betina også givet mig nogle gode værktøjer så jeg er i stand til at opdage og håndtere fremtidige udfordringer, samt være opmærksom på egne behov.

Mandlig klient først i 30’erne

Jeg har igennem et år været i terapi hos Betina. Det har været et fantastisk forløb. Vi berørte ting, som jeg i hele mit liv, havde undgået at snakke om eller bearbejde – ting som i bund og grund, havde ødelagt mit selvværd og syn på mig selv gennem mit 32 årige liv. For hver gang jeg kom, følte jeg mig bedre tilpas med mig selv, og kunne bruge Betinas værktøjer ude i det virkelige liv. Det har virket, og hjulpet mig meget. Jeg er kommet så langt på det år, og det har været det hele værd.