Personlig udviklingsgruppe for dig der ofte føler dig usikker, utilstrækkelig og/eller håbløs, anderledes og forkert og/eller vred når du er sammen med andre mennesker og har et stort ønske om at det skal være anderledes…

 

Har du ofte problemer når du er sammen med andre mennesker? Kæmper du med usikkerhed, ondt i maven, uro i kroppen eller håbløshed eller har du bare en oplevelse af at være utilstrækkelig, anderledes og forkert, så læs videre her:

Måske oplever du dig anderledes, udenfor, forkert, alene og ensom også når du er sammen med andre mennesker. Du kender måske det at du helt undgår situationer som vækker ubehag i dig eller måske har du svært ved at overskue hverdagssituationer, bliver nemt vred eller selvkritisk eller hader måske ligefrem dig selv.

Sådan behøver det ikke at være. Prøv at forestille dig at du står med en fødselsdagsinvitation i hånden og du glæder dig. Glæder dig til at være sammen med andre mennesker. Prøv nu at forestille dig en svær situation og du tør være dig selv og sige højt hvad du mener, tænker og føler også selvom det måske sker med bankende hjerte og uro i kroppen. Du laver dig ikke om og tør være til i nuet uden at blive selvkritisk, føle dig utilstrækkelig, anderledes og forkert eller vred uden grund.

 

Det er bl.a. det gruppeforløbet vil hjælpe dig med, så du efter forløbet vil kunne se følgende forskelle i dit liv:

 – At du bliver bedre til at mærke og stå ved dig som den du er

– At du bliver bedre til at udtrykke dig og sige højt hvad du mener, tænker og føler uden at lave dig om

– At du bliver bedre til at beskytte dig selv og sige fra og til i forhold til hvad du kan lide og ikke lide og har lyst til og ikke lyst til

– At du bliver bedre til at identificere og håndtere din angst og slappe af også når du er sammen med andre mennesker

– At du bliver bedre til at identificere og skelne mellem forsvar, angst og følelser og dermed navigere i livet pga. dit indre kompas bliver skarpere

– At du får mod til at gå efter det du ønsker og længes efter i livet, selvom det også kan vække angst at gøre det

– At du bliver mere glad for livet og får mere energi til at gøre de ting du har lyst til

– At du får en oplevelse af frihed hvor du ikke begrænser dig eller lader dig begrænse

 

Tro mig det kan lade sig gøre, så lad os gøre det sammen nu. 

 

Opbygning, praktisk og pris

Gruppeforløbet strækker sig over 12 gange en gang om ugen af 3 timers varighed med 5-7 deltagere i en gruppe.

Vi starter hver gang op med en runde om hvad der fylder nu og her indeni dig/jer hvorefter vi arbejder os ind i forskellige temaer (omhandlende eksempelvis forskellige former for kommunikation, forståelsen mellem forsvar, angst og følelser, socialfærdighedstræning, opmærksomhedstræning og kropsbevidsthed etc.) afhængig af hvad du/I har brug for og dine/jeres mål og personlige arbejdspunkter med forløbet – hvorefter vi til slut afrunder, så du/I alle som deltagere vil opleve og mærke en fordybelse og at der sker noget i forløbet fra gang til gang.

Forud for gruppeforløbet vil der være en indledende afklarende samtale på ca. 1 time sammen med dig. Her kan du bl.a. få svar på spørgsmål og støtte til at finde mulige mål/arbejdspunkter med forløbet, samt i det hele taget vil vi sammen finde ud af om gruppeforløbet er noget for dig.

Prisen er 5700 kr. pr. deltager for 12 gange gruppeterapi af 3 timers varighed dvs. det koster 475 kr. pr. gang for 3 timers gruppeterapi.

Prisen er inklusiv kaffe, the og frugt.

Ring til mig nu på 50480947 og lad os finde en tid til en gratis indledende afklarende samtale på ca. 1 time med det samme.

Så er du allerede godt på vej til at skabe en forandring og gå efter det du ønsker og længes efter i livet.

 

Næste gruppeforløb starter op tirsdag den 27. september 2022 kl. 16.

 

Kærlig hilsen Betina