Gruppeterapeutiske samtaler

 Er du interesseret i at deltage i en gruppe kan jeg lige nu tilbyde gruppeterapeutiske samtaler for unge og voksne med udgangspunkt i gruppeforløbet “Livets fundament”.

Opbygning og forløb – Hvordan foregår det?

Gruppeforløbet strækker sig over 12 gange en gang om ugen af 3 timers varighed med 5-7 deltagere i en gruppe.

I gruppeforløbet vil du blandt andet få mulighed for at arbejde med: personlige mål/arbejdspunkter, kommunikation (verbal og nonverbal), forståelsen mellem forsvar angst og følelser, behov og reaktioner samt håndtering af selvsamme behov og reaktioner, socialfærdighedstræning f.eks. følelsesmæssige færdigheder og selvbeskyttende færdigheder, opmærksomhedstræning og kropsbevidsthed etc.

Første gang vil der blive afsat tid til at finde frem til dine personlige mål/arbejdspunkter med forløbet for på den måde at påbegynde en selvreflektion og selvobservation fra starten af gruppeforløbet. Mål/arbejdspunkter som ikke skal ses som endelige, da de kan ændre sig som gruppeforløbet skrider frem.

I gruppeterapien bruger jeg samtalen og kontakten mellem mig og dig som deltager, samt kontakten mellem dig som deltager og de andre deltagerne som arbejdsform ved hjælp af en sammenblanding af indspørgen fra min side, undervisning, gruppeøvelser evt. rollespil for det meste sammen to og to.

Det anses som naturligt, at vi mennesker også reagere med f.eks. angst og modstand når vi er sammen i en gruppe. Jeg vil derfor igennem hele forløbet have fokus på forhindringer, angst og modstande som naturlige reaktioner og støtte dig i at acceptere og håndtere disse situationer. 

Hvad vil du så få ud af gruppeforløbet? Hvad vil du blive bedre til?

De største fordele ved gruppeterapeutiske samtaler er, at du som deltager mødes med andre ligesindede og får en oplevelse af at du ikke er den eneste med de problemer. Dertil kommer at det at dele tanker, følelser og oplevelser med andre kan være helende i sig selv, især hvis du ikke er vant til at tale åbent med andre om hvad der foregår indeni dig.

I gruppeterapien vil du få mulighed for: at finde frem til dine personlige mål/arbejdspunkter, at få hjælp til og arbejde med og forfølge dine mål/arbejdspunkter så du bliver tilfreds, at blive bedre til at reflektere over hvad du har sværest ved og hvad du kan blive bedre til når du er sammen med andre mennesker og være selvafslørende omkring det, at lære dig selv bedre at kende, at lære dine forsvar din angst dine følelser bedre at kende og genetablere kontakten til dine følelsesmæssige ressourcer, at blive bedre til at mærke og stå ved hele dig som den du er, at blive bedre til at udtrykke dig, at udvikle mere selvtillid og selvværd.

Praktisk og pris

Gruppeforløbene startes løbende op og vil foregå i tidsrummet kl. 10-13 eller kl. 17-20 om torsdagen.
Næste gruppeforløbe starter torsdag den 31. oktober 2019 kl. 17.

Forud for gruppeforløbet vil der være en indledende afklarende samtale på ca. 11/2 time sammen med dig. Her kan du bl.a. få svar på spørgsmål og støtte til at finde mulige mål/arbejdspunkter med forløbet.

Prisen er 5700 kr. pr. deltager for 12 gange gruppeterapi af 3 timers varighed. Se også nedenstående vedhæftede brochure som du kan downloade eller printe ud, hvis du har lyst til det.

Ring eller mail til mig, hvis du ønsker at høre nærmere eller er i tvivl om hvad der er bedst for dig.